Transport & Logistiek

Van Traa geniet wereldwijde erkenning voor haar ervaring en expertise op het gebied van transport en logistieke dienstverlening. Het team is betrokken bij de meest ingrijpende en complexe problemen in de (inter-)nationale transportsector. Bij gebeurtenissen met vergaande commerciële gevolgen, zoals maritieme en logistieke ongevallen, faillissementen of het niet nakomen van gemaakte afspraken, doen cliënten een beroep op de deskundigheid en ervaring van onze specialisten. Ook roepen zij de hulp in van ons team om potentiële problemen juist een stap voor te zijn, bijvoorbeeld door het opstellen van overeenkomsten en algemene voorwaarden.

Veel van onze specialisten zijn als docent verbonden aan een of meer universiteiten of andere prestigieuze opleidingsinstituten en daardoor uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarnaast staat het team bekend om zijn pragmatische instelling en baanbrekende procespraktijk.

Via onder andere seminars en onze Vraagbaak 'Goederenvervoer in Vogelvlucht', deelt het team actief zijn kennis, ervaring en nieuwste inzichten met cliënten die te maken hebben met goederenvervoer over zee, binnenwateren, weg, spoor en lucht. Hierdoor bent u tijdig op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen in uw sector en de praktische gevolgen daarvan voor uw bedrijfsvoering.

Specialisme Transport & Logistiek

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden