Over ons

De advocaten van Van Traa zijn specialisten op het gebied van Internationale Handel, Transport & Logistiek en Verzekering & Aansprakelijkheid.

Onze cliënten zijn nationale en internationale ondernemingen, zoals handelshuizen, transport- en overslagbedrijven, financiële dienstverleners zoals banken, makelaars en verzekeraars, luchtvaartmaatschappijen, bouw- en aannemingsbedrijven en rederijen.

Bij Van Traa proberen we snel en accuraat tot de kern van het juridisch probleem door te dringen en vervolgens voor onze cliënten helderheid te scheppen. Zaken helder maken, dat is wat we doen bij Van Traa.

Ons kantoor telt zo'n dertig advocaten. Enerzijds een omvang die ons in staat stelt om grote zaken aan te pakken met een gespecialiseerd team. Anderzijds een omvang die het mogelijk maakt om flexibel te blijven en goede onderlinge relaties op te bouwen, waardoor ervaring en specialistische (branche)kennis gedeeld en overgedragen kan worden.

Onze advocaten zijn actief in de wetenschap en daardoor goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de verschillende rechtsgebieden en zetten deze kennis praktisch in.

Onze advocaten voldoen dan ook aan de door de Nederlandse Orde van Advocaten gestelde vereisten. Dat blijkt uit de registratie op verschillende rechtsgebieden (specialismen) in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Door training en begeleiding van onze jongere advocaten, garanderen we dat u niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst gewaarborgd bent van onze jarenlang opgebouwde kennis en ervaring.

Sinds 1898 helpen wij onze cliënten snel en efficiënt problemen op te lossen. We zijn internationaal georiënteerd en stevig geworteld in Rotterdam. Wij hechten aan een open, professionele en ontspannen werksfeer, waar vakkennis hoog in het vaandel staat. Zo komen wij tot goede ideeën en oplossingen die bijdragen aan het zakelijke succes van onze cliënten.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden