Onze praktijk

Van Traa is gespecialiseerd in de sectoren Transport & Logistiek, Internationale Handel en Verzekering & Aansprakelijkheid.

Wij adviseren onze cliënten daarbij onder meer over aansprakelijkheden, polisdekking en rechten en plichten op grond van contracten en algemene voorwaarden. Wij staan onze cliënten bij tijdens het zakendoen en in geval van grote of kleine calamiteiten. Waar mogelijk onderhandelen wij, maar indien dit niet tot het gewenste resultaat leidt, procederen wij voor onze cliënten bij rechtbanken, hoven, maar ook bij andere instanties, zoals arbitrage-instituten. Onze cliënten zijn nationale en internationale ondernemingen, zoals handelshuizen, transport- en overslagbedrijven, financiële dienstverleners zoals banken, makelaars en verzekeraars, luchtvaartmaatschappijen, bouw- en aannemingsbedrijven en rederijen.

Voor specifieke kwesties die verband houden met buitenlands recht hebben wij een internationaal correspondentennetwerk opgebouwd van gespecialiseerde advocatenkantoren over de hele wereld. Afhankelijk van de aard van de zaak selecteren wij zo altijd de beste advocaat.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden