Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Van Traa is maatschappelijk betrokken. Dat uit zich in ons streven naar het zoveel mogelijk verkleinen van onze ecologische voetafdruk – onder andere door vergaande digitalisering – en in onze betrokkenheid bij verschillende maatschappelijke organisaties.

Veel van onze mensen zijn daarnaast individueel betrokken bij maatschappelijke organisaties als stichting Het Rotterdamse Zeilschip, de Kunsthal, de PKN en Veilig Verkeer Nederland.

Van Traa is verbonden aan de Pro Bono Club. Dit is een initiatief van diverse advocatenkantoren. De Pro Bono Club maakt het mogelijk dat maatschappelijke organisaties met een beperkt budget juridisch advies krijgen.

Daarnaast zet Van Traa zich ook in voor Stichting Jarige Job.

Uit onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau blijkt dat tienduizenden kinderen in Nederland sociaal worden uitgesloten omdat ze opgroeien in armoede. Ze gaan niet mee met schooluitjes en zitten niet op een sportclub. Zij vieren vaak niet eens hun verjaardag en uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek.

Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit kwetsbare gezinnen in onze samenleving op een leuke dag in de vorm van een Verjaardagsbox met alles erop en eraan, inclusief traktaties voor op school.

Van Traa steunt Stichting Jarige Job op verschillende manieren, onder andere door het bieden van juridische hulp, financiële ondersteuning en de inzet van onze mensen bij het inpakken van de Verjaardagsboxen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2022 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden