Onze geschiedenis

Van Traa Advocaten wordt in december 1898 opgericht door Willem Anne van Traa. Hij ziet zijn kantoor aan de Wijnhaven tijdens het bombardement in 1940 volledig verloren gaan. Als positief ingesteld mens en ondernemer in hart en nieren besluit hij meteen opnieuw te beginnen en zijn praktijk met twee compagnons op te bouwen in het huidige pand van Van Traa (Minervahuis II) aan de Meent.

De naam Van Traa wordt in de naoorlogse periode definitief gevestigd. Met name Hans van Traa, zoon van de oprichter, weet een uitstekende reputatie op te bouwen in de transportpraktijk.

Vanaf de jaren ‘90 legt Van Traa zich naast Handel, Transport en Logistiek ook toe op Verzekering & Aansprakelijkheid. Dit vormt tevens het begin van een nu al jarenlange samenwerking met de makelaars en verzekeraars van de Rotterdamse Verzekeringsbeurs.

Door de bijzondere aandacht voor cliënten, het leveren van juridisch maatwerk én de continue investering in kennis en opleiding van onze medewerkers, behoort Van Traa sinds jaar en dag tot de top van de markt.
Op de (inter-)nationale klanterkenning hiervoor zijn wij bijzonder trots.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden