Leendert van Hee

Advocaat, Partner

Leendert werkt sinds 2009 bij Van Traa. Zijn specialisatie ligt op het terrein van het wegvervoer (CMR), de logistiek en het zeevervoer. Leendert heeft een brede proces- en adviespraktijk op het gebied van het (internationale) goederenvervoer en logistiek. Hij houdt zich onder meer bezig met geschillen over schade en aansprakelijkheid, treedt op in beslagzaken, adviseert en procedeert over kwesties aangaande eigendoms-, retentie- en pandrechten en heeft veel ervaring met het opstellen en uitonderhandelen van logistieke contracten.

Leendert treedt voornamelijk op voor logistieke dienstverleners, verzekeraars en verzekeringsmakelaars. In de Legal 500 wordt Leendert aanbevolen en door cliënten geprezen om zijn 'great knowledge' en als 'wonderful sparring partner'.

Leendert is als docent verbonden aan de specialisatieopleiding Grotius Vervoerrecht, een opleiding die hij zelf cum laude heeft afgerond. Ook is hij verbonden aan het opleidingsinstituut NIBE-SVV. Leendert treedt ook op als arbiter en publiceert regelmatig over actualiteiten in vervoers- en verzekeringsrechtelijke tijdschriften. Leendert is voorts redactielid van het vakblad Schip & Schade.

Leendert is lid van de IBA (International Bar Association), de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht (NVV) en de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht Advocaten (NVA).

Praktijk
Transport & Logistiek
Taal
Nederlands, Engels

Publicaties

Heldere zaken

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2020 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden