Leendert van Hee

Advocaat, Partner

Leendert werkt sinds 2009 bij Van Traa. Zijn specialisatie ligt op het terrein van het wegvervoer (CMR), de logistiek en het zeevervoer. Leendert heeft een brede proces- en adviespraktijk op het gebied van het (internationale) goederenvervoer en logistiek. Hij houdt zich onder meer bezig met geschillen over schade en aansprakelijkheid, treedt op in beslagzaken, adviseert en procedeert over kwesties aangaande eigendoms-, retentie- en pandrechten en heeft veel ervaring met het opstellen en uitonderhandelen van logistieke contracten.

Leendert treedt voornamelijk op voor logistieke dienstverleners, verzekeraars en verzekeringsmakelaars. In de Legal 500 wordt Leendert aanbevolen en door cliënten geprezen: "highly experienced in representing sea and road carriers, producers, and insurers, especially in complex dispute resolution".

Leendert is verbonden aan het opleidingsinstituut NIBE-SVV. Leendert treedt ook op als arbiter en publiceert regelmatig over actualiteiten in vervoers- en verzekeringsrechtelijke tijdschriften. Leendert is voorts een vaste schrijver voor Weg & Wagen, het juridische tijdschrift voor de logistieke praktijk.

Leendert is lid van de IBA (International Bar Association), de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht (NVV) en de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht Advocaten (NVA).

Praktijk
Transport & Logistiek
Taal
Nederlands, Engels

Publicaties

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden