Vincent Pool

Advocaat, Partner

Vincent is gespecialiseerd in de behandeling van transport en logistiek gerelateerde claims in brede zin. Hij adviseert  onder meer ladingbelanghebbenden, logistieke dienstverleners, vervoerders en hun verzekeraars over logistieke en aanverwante aansprakelijkheidskwesties, faillissementssituaties en contracten. Ook fungeert hij als sparring partner voor bedrijfsjuristen en managers. Vincent heeft bijzonder veel kennis van het procesrecht en zet die uiterst pragmatisch in.

Legal500 omschrijft Vincent als een 'leading individual' op het gebied van het transportrecht. Cliënten omschrijven hem als ‘legally strong, very knowledgeable and approachable, adept at ad hoc problem-solving, and excels at integrating this legal expertise with a deep understanding of business needs. His solutions also draw from extensive client experiences, consistently delivering satisfaction. Highly recommended.’

Vincent is lid van de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht (NVV), de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht Advocaten (NVA), de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht en het Deutsche Gesellschaft für TransportRecht.

Praktijk
Transport & Logistiek, Shipping & Offshore
Taal
Nederlands, Engels, Duits

Publicaties

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden