Nol van Hal

Advocaat, Associate Partner

Nol is gespecialiseerd in het maritieme recht in brede zin. Hij adviseert en procedeert met name in zaken waarin het ‘schip’ een rol speelt, zoals aanvaringen, hulpverlening, beperking van aansprakelijkheid, scheepsbouw, scheepsbeslagen, maritieme verzekeringen en ‘natte’ aannemerij.

Nol werkt sinds 2017 bij Van Traa. Daarvoor heeft hij ruime ervaring opgedaan in diverse rollen in de maritieme industrie. Zo heeft hij gewerkt als Claims Consultant Marine bij een internationale verzekeringsmakelaar in Rotterdam en als advocaat bij een kleiner transportrechtkantoor. Ook is hij als bedrijfsjurist werkzaam geweest op de Offshore-afdeling van één van de grootste baggermaatschappijen van de wereld.

Nol is lid van Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht (NVV) en de Jonge Havenvereniging. Hij is daarnaast een Associate Member van The Association of Average Adjusters. The Association is een vereniging voor en door Average Adjusters, oftewel dispacheurs. Average Adjusters spelen een unieke en hooggekwalificeerde rol in de internationale maritieme en verzekeringsindustrie. Verder publiceert Nol regelmatig in een vervoers- en verzekeringsrechtelijke tijdschriften.

Praktijk
Transport & Logistiek, Shipping & Offshore
Taal
Nederlands, Engels

Publicaties

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden