Tomas Uildriks

Advocaat

Tomas is sinds 2018 werkzaam bij Van Traa. Hij maakt deel uit van de sectorteams Internationale Handel & Commodities en Transport & Logistiek. Zijn focus ligt met name op de (internationale) grondstoffenhandel, logistiek, distributie en agentuur.

Hij is als senior associate gespecialiseerd in het procederen en adviseren van cliënten op deze terreinen en het opstellen en reviewen van contracten (waaronder algemene voorwaarden). Ook beslagleggingen op bijvoorbeeld schepen en andere assets horen tot deze werkzaamheden.  

Tomas heeft ruime ervaring met het procederen voor de Nederlandse rechter, maar ook voor diverse arbitrage-instituten zoals UNUM, NOFOTA en de NZV.

Tijdens een detachering bij een internationale verzekeraar heeft Tomas uit eerste hand ervaring opgedaan binnen de verzekeringswereld en dagelijks ondersteuning geboden aan de schadeafdeling van de sectie Marine Cargo.  

Tomas is medewerker van het Nederlands Tijdschrift voor Handelsrecht (NTHR) op het terrein van het (internationaal) contractenrecht. Hij is lid van de Jonge Professionals Graanhandel en de Club Oils & Fats (Nederland).

Praktijk
Transport & Logistiek, Internationale Handel
Taal
Nederlands, Engels

Publicaties

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden