Van Traa Advocaten aanbevolen in internationale referentiegidsen Legal 500 en Chambers & Partners 2018

Juni 2018

Van Traa is in 2018 wederom opgenomen als toonaangevend advocatenkantoor in de internationale referentiegidsen voor de advocatuur: Legal 500 en Chambers and Partners.

Jaarlijks stellen onderzoekers van beide gidsen vast welke advocatenkantoren en welke individuele advocaten tot de beste van het land behoren. Dit doen zij op basis van uitgebreid en onafhankelijk onderzoek, waarin ook cliënten gevraagd wordt de dienstverlening te beoordelen.

Beiden gezaghebbende gidsen bevelen Van Traa aan op het gebied van Transport, Internationale Handel, Verzekering en Aansprakelijkheid.

Hoogst mogelijke onderscheiding voor Transport praktijk

Chambers & Partners waardeert Van Traa’s Transportpraktijk met de hoogst mogelijke Band 1 notering voor Shipping en met een keurige Band 2 vermelding voor Aviation.

Uit hun onderzoek blijkt dat klanten onder de indruk zijn van de sectorkennis van onze teams en de efficiëntie van onze dienstverlening. Van Traa is ‘ongeëvenaard qua “kracht, diepgang en expertise’. Klanten zijn bovendien zeer tevreden over de betrouwbare en kwalitatief hoogstaande service en roemen onze advocaten om hun kennis, snelheid en bereikbaarheid. Eervolle individuele vermeldingen zijn er voor Robert de Haan (Band 3), Marc van Maanen (Band 2), Robert Pessers (Band 2) en Jolien Kruit (Up and Coming) individueel benoemd.

Ook volgens Legal 500 is Van Traa’s Transportpraktijk ‘ongeëvenaard’ en waardeert deze in de hoogste categorie: Tier 1. Advocaten Vincent Pool en Robert Pessers (beiden ‘leading individual’), Robert de Haan, Leendert van Hee en Jolien Kruit (deze laatste als ‘next generation lawyer’) worden in het bijzonder aanbevolen.

Zie voor meer informatie: Chambers and Partners en Legal 500

Veel lof voor Verzekering & Aansprakelijkheid praktijk

Van Traa’s Verzekering & Aansprakelijkheid praktijk waardeert Chambers & Partners in Band 3. Het team wordt geroemd om haar sectorspecifieke ervaring, waarbij klanten ‘diepgaande expertise in combinatie met een praktische blik op de korte, middellange- en lange termijn’ zeer waarderen. Ook spreken klanten hun lof uit over de toewijding van onze advocaten, hun proactieve werkwijze en hun inlevingsvermogen. Eervolle individuele vermeldingen zijn er voor Peter Drion (Senior Statesmen), Robert Pessers (Recognised Practitioner) en Robert de Haan (Band 3).

Legal 500 waardeert Van Traa’s Verzekering & Aansprakelijkheid praktijk in de eervolle tier 2 klasse en raadt in het bijzonder advocaten Robert Pessers, Derk-Jan van der Kolk en Robert de Haan aan.

Zie voor meer informatie: Chambers and Partners en Legal500

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden