Robert de Haan

Advocaat, Partner

Robert is sinds 1983 werkzaam bij Van Traa als advocaat. Robert behandelt voornamelijk zaken op het gebied van vervoers- en verzekeringsrecht met een focus op transportverzekeringsgeschillen, AVB-verzekeringen en nat regres. Hij is een bekende naam binnen de vervoers- en verzekeringsbranche. Who’s Who Legal noemt Robert als leading practitioner op het gebied van Insurance & Reinsurance en Shipping. 

Daarnaast wordt Robert aanbevolen door Chambers Europe (2024 Edition), Insurance and Transportation: Robert de Haan has experience in maritime, road and rail matters. He advises on insurance and liability disputes and represents insurers in a range of mandates, including liability issues, construction all risk policies and business interruption claims. He often acts on matters relating to the transport and construction sectors. Legal500 omschrijft Robert als "Outstanding in transport Insurance and carriage of goods law".

Robert is lid van de Raad van Discipline in Den Haag, het tuchtrechtcollege van de advocatuur, en medeoprichter van de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht Advocaten (NVA). Hij is lid van de Vereniging voor Verzekeringswetenschap (VvVW) en van Sociëteit De CausaRie. 

Robert zit in de redactie van Tijdschrift Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht in de praktijk. Hij publiceert daarnaast regelmatig in de tijdschriften Weg & Wagen over vervoersrechtelijke onderwerpen en heeft bijgedragen aan het boek "Verzekering ter Beurze, Coassurantie in theorie en praktijk".

Praktijk
Verzekering & Aansprakelijkheid, Transport & Logistiek
Taal
Nederlands, Engels, Duits

Publicaties

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden