Het Tijdschrift voor Levensmiddelenrecht is live!

April 2024

Graag brengen wij het Tijdschrift voor Levensmiddelenrecht onder de aandacht. Het is een nieuw multidisciplinair juridisch-wetenschappelijk tijdschrift voor professionals die zich bezighouden met recht en beleid in de food, feed en agri-sector. Van contracten tot arbitrage.
Van compliance tot recall. Van Bio-diervoeders tot de nutriscore. In Nederland, maar ook daarbuiten. In dit nummer een aantal interessante inhoudelijke artikelen en signaleringen, waaronder een mooi overzichtsartikel over het Biologisch Levensmiddelenrecht van Silvia Gawronski & Pippa Minke.

In de redactie zitten levensmiddelenrecht-professionals uit het hele werkveld: NVWA, Maastricht University, Rijksuniversiteit Groningen, Ministerie van Buitenlandse Zaken, European Institute for Food Law, Deloitte, Maverick Advocaten, College van Beroep voor het bedrijfsleven, Autoriteit Consument & Markt én Van Traa Advocaten. Want Silvia Gawronski is één van de oprichters en redactieleden. Dit eerste nummer kunnen wij daarom kosteloos met jullie delen.

Download PDF

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden