Steven Oude Alink

Advocaat, Associate Partner

Steven is sinds 2001 werkzaam als advocaat in het internationale handelsrecht en transportrecht. Hij adviseert en procedeert in zaken over handelskoop, transport, opslag, distributie, agentuur en luchtvaart (casco en vracht). Scheepsbeslagen en beslagen op goederen aan boord van zeeschepen zijn onderdeel van het dagelijkse werk. Zijn cliënten bestaan uit handelshuizen, verzekeringsmaatschappijen en logistieke dienstverleners, waaronder luchtvaartmaatschappijen, agenten en expediteurs.

Steven is medewerker van het Nederlands Tijdschrift voor Handelsrecht (op het terrein van het internationaal privaatrecht) en publiceert daarnaast regelmatig over handels- en transportrechtelijke actualiteiten. Als docent is Steven verbonden aan de Graancursus, georganiseerd door de Koninklijke Vereniging Het Comité van Graanhandelaren. Hij is lid van de werkgroep Incoterms® van de International Chamber of Commerce (ICC).

Steven is lid van de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht (NVV), de Vereniging voor Distributie-, Franchise- en Agentuurrecht (DFA), de Club Oils & Fats (Nederland) en de Nederlandse Vereniging voor Levensmiddelenrecht (NVLR).

Praktijk
Internationale Handel, Transport & Logistiek
Taal
Nederlands, Engels, Frans, Duits

Publicaties

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden