Van Traa viert feest!

Dit jaar vieren wij dat Van Traa Advocaten N.V. 125 jaar bestaat. Van Traa Advocaten is in 1898 opgericht door Willem Anne van Traa. De geschiedenis van ons advocatenkantoor wordt gekenmerkt door de naamgevers, de bijzondere locatie van het kantoor, de praktijk en natuurlijk de mensen.

Deze maand hebben wij ons 125-jarig bestaan gevierd met alle collega’s. Tijdens een tweedaagse – CO2-neutrale – reis hebben we ons ondergedompeld in het prachtige en bourgondische Maastricht. Op het programma stond een culturele fietstocht door de stad, waarbij een stadsgids ons heeft gewezen op de mooie historische, culturele en industriële plekken in de stad. Een feestelijk diner in het hotel met aansluitend een feest in de stad maakte de dag af. De volgende dag vond een FOOTgolf-clinic plaats aan de Maas en vertrokken wij – moe maar voldaan – weer naar die andere Maasstad.

Bij Van Traa werken momenteel 60 toegewijde professionals, waaronder meer dan 30 advocaten. Wij streven naar diepgaande kennis van onze cliënten en hun sectoren, leveren juridische diensten op maat en investeren continu in kennis en opleiding van de volgende generatie. Daarmee staat Van Traa Advocaten al jaren aan de top van de Nederlandse juridische markt.

Wij kijken ernaar uit om u ook in de toekomst bij te kunnen staan.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden