Jolien Kruit en Gerbrich Oreel tot partner benoemd

Januari 2016

Met veel plezier kunnen wij u mededelen dat Jolien Kruit en Gerbrich Oreel tot partner zijn benoemd bij Van Traa Advocaten N.V.

Met de toetreding van Gerbrich en Jolien als partner worden de Praktijkgroepen Transport & Logistiek en Internationale Handel van Van Traa verder verstevigd.

Jolien is na succesvolle afronding van de master Maritime Law (Soton 2005) direct bij Van Traa in dienst getreden. In de afgelopen jaren heeft zij een goed lopende proces- en adviespraktijk opgebouwd op het gebied van het natte recht. Zij assisteert nationale en internationale scheepvaart gerelateerde ondernemingen (waaronder vervoerders, verzekeraars en verzekeringsmakelaars) bij de behandeling van onder meer ladingschades, averij-grossekwesties, bunkerdisputen, uitoefening van zekerheidsrechten, beslagzaken en charterparty geschillen. Jolien publiceert en geeft regelmatig presentaties over diverse zeerechtelijke onderwerpen, en verwacht eind van dit jaar haar proefschrift over de juridische basis van en het toepasselijk recht op averij-grosse te verdedigen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Gerbrich is vanaf het begin van haar carrière (2004) werkzaam als advocaat bij Van Traa. Zij heeft een brede advies- en procespraktijk op het gebied van nationaal en internationaal transportrecht (met subspecialisatie in de luchtvaart), handelsgeschillen en aansprakelijkheidsrecht. Zo adviseert zij ondernemingen onder meer over het opstellen, beëindigen en interpreteren van algemene voorwaarden en overeenkomsten, waaronder vervoer-, distributie- en koopovereenkomsten, en over mogelijkheden voor schade- en goodwillvergoedingen. Ook heeft Gerbrich een aanzienlijke luchtvaartpraktijk opgebouwd. Zij vertegenwoordigt diverse luchtvervoerders en hun verzekeraars in aansprakelijkheidskwesties, adviseert over lading- en passagiersclaims en heeft ruime ervaring met Europese luchtvaartrecht gerelateerde kwesties. In 2010 rondde Gerbrich bovendien de Grotius specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren met goed gevolg af.

Met de toetreding van Gerbrich en Jolien als partner worden de Praktijkgroepen Transport & Logistiek en Internationale Handel van Van Traa verder verstevigd.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden