Marloes Kok

Advocaat

Marloes is sinds 2017 advocaat en werkt vanaf januari 2023 bij Van Traa binnen de praktijkgroep Verzekering & Aansprakelijkheid. In haar dagelijkse praktijk behandelt zij zaken op het gehele gebied van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, met een focus op letselschade. In juni 2022 rondde Marloes de Grotius specialisatieopleiding ‘Personenschade’ cum laude af.

Voordat Marloes werkzaam was bij Van Traa is zij voor gedurende zes jaren werkzaam geweest bij een advocatenkantoor in Nijmegen. Alvorens zij de overstap maakte naar de advocatuur werkte Marloes als schadebehandelaar bij een grote verzekeraar.

Marloes heeft in 2015 haar master Burgerlijk Recht aan de Radboud universiteit afgerond. Tijdens haar studie liep zij stages bij een groot advocatenkantoor en een academisch ziekenhuis en heeft zij een half jaar gestudeerd aan de University of Chapel Hill in North Carolina.

Marloes is lid van de Vereniging Jong Professionals Personenschade (VJPP) en de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Praktijk
Verzekering & Aansprakelijkheid
Taal
Nederlands, Engels

Publicaties

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden