Gilmar Baboolal

Advocaat

Sinds juli 2023 is Gilmar werkzaam bij Van Traa binnen de praktijkgroep Verzekering en Aansprakelijkheid. In zijn dagelijkse praktijk houdt hij zich vooral bezig met zaken op het gebied van luchtvaart.

Gilmar studeerde aan de Universiteit Leiden waar hij in 2020 de master Civiel Recht en in 2023 de master Public International Law heeft afgerond. Tijdens zijn bachelor Rechtsgeleerdheid raakte Gilmar geïnteresseerd in het lucht- en ruimterecht. Zijn bachelorscriptie schreef hij over de interpretatie van het begrip ‘ongeval’ op grond van artikel 17 van het Verdrag van Montreal en het Verdrag van Warschau. Zijn masterscriptie Public International Law schreef hij over het militair gebruik van de ruimte en de beperkingen onder het internationaal (ruimte)recht.

Gilmar heeft in het kader van een Erasmus+-uitwisseling een semester gestudeerd aan de Uppsala Universiteit in Zweden. Ook studeerde hij een jaar in het Verenigd Koninkrijk waar hij zijn Diploma in Legal Studies behaalde aan de University of Oxford. Tijdens zijn studie was Gilmar als juridisch medewerker werkzaam bij verschillende advocatenkantoren.

Praktijk
Verzekering & Aansprakelijkheid
Taal
Nederlands, Engels, Spaans, Papiaments

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden