Daan van Ark

Advocaat

Daan van Ark is in 2020 beëdigd als advocaat en werkt sinds mei 2023 bij Van Traa. Daan heeft in zijn werk een focus zaken die te maken hebben met Verzekeringen en Aansprakelijkheid. Hij heeft in 2020 de master Civiel Recht afgerond aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn master heeft Daan het Leiden Leadership Programme (LLP) gevolgd, een extracurriculair honoursprogramma.

Daan heeft een brede juridisch-wetenschappelijke interesse. Naast zijn werk als advocaat is hij promovendus aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zijn proefschrift gaat over causaliteit in het verzekeringsrecht. Daarnaast publiceert hij regelmatig over het aansprakelijkheids-, verzekerings- en schadevergoedingsrecht.

Daan is lid van de Vereniging Jonge Balie Rotterdam, Young Insurance, Cobra1998, de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht (VASR), de Vereniging voor VerzekeringsWetenschap (VvVW), de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NvVP), de Vereniging voor Burgerlijk Recht (VBR) en de Nederlandse Juristenvereniging (NJV).

Praktijk
Verzekering & Aansprakelijkheid
Taal
Nederlands, Engels

Publicaties

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden