Van Traa Advocaten versterkt haar Transportpraktijk met drie advocaten

Per januari 2020 breidt Van Traa haar praktijkgroep Transport & Logistiek uit met drie advocaten: Richard Latten (partner), Hans Flameling (advocaat medewerker) en Bas Neureiter di Torréro (advocaat-stagiair). Het team is afkomstig van Smallegange. Hun specialismen zijn de maritieme en de algemene transportrechtpraktijk, alsmede het spoorrecht.

De komst van Richard, Hans en Bas sluit aan bij de wens van Van Traa om de kernpraktijken (Transport, Logistiek en Internationale handel) te verbreden en te versterken. De vraag naar specialistische juridische diensten neemt toe door de hogere eisen die worden gesteld aan de marktsectoren die het kantoor bedient. “Hun kennis en ervaring zijn een waardevolle aanvulling voor ons kantoor, de transportpraktijk en onze cliënten en benadrukken onze band met de regio Rijnmond en de haven van Rotterdam” aldus Vincent Pool, Managing Partner van Van Traa.

Van Traa Advocaten (61 medewerkers) is gespecialiseerd in internationaal handelsrecht, transportrecht en verzekeringsrecht. Van Traa werkt in opdracht van onder meer nationale en internationale bedrijven die actief zijn in de handel, industrie en logistiek alsmede hun verzekeraars.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2022 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden