Het twaalfde Young Maritime Lawyers Association gaat vandaag van start!

Juni 2017 

Vandaag gaat het jaarlijkse Young Maritime Lawyers Association Seminar weer van start. Dit jaar vindt het congres plaats in Rotterdam en ligt de organisatie dus ook in Nederlandse handen. Iris Regtien is een van de medeorganisatoren en Lisanne van Baren is een van de sprekers op het congres.

Het Young Maritime Lawyers Association Seminar is een jaarlijkse bijeenkomst voor de jonge leden van de Nederlandse Vereniging van Vervoerrecht en haar zusterverenigingen uit België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De twaalfde editie van het YMLA vindt dit jaar plaats op 16 en 17 juni in Rotterdam. De deelnemers nemen deel aan diverse seminars en lezingen op het gebied van maritiem recht. Geheel in stijl overnachten zij op het historische cruiseschip SS Rotterdam.

Van Traa wenst als sponsor alle deelnemers veel plezier en succes de komende dagen!

Meer informatie over het congres en het programma vind je op de site van de Nederlandse Vereniging van Vervoerrecht (klik hier). 

Onze specialismes

Heldere zaken

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, meld u zich dan hier aan voor onze nieuwsbrief! Wij sturen deze alleen wanneer er zich een belangrijke ontwikkeling voordoet, of als er iets anders is waarvan wij vinden dat onze relaties dat echt moeten weten.

Dus niet elke week of elke maand, maar alleen als er echt iets te melden is. Wel zo helder.

Ik ga akkoord met verwerking van mijn gegevens.

©2018 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden

;