Het dertiende Young Maritime Lawyers Association Seminar!

Juni 2018

Het is weer tijd voor het jaarlijkse Young Maritime Lawyers Association Seminar!

Op vrijdag 15 juni gaat de 13e editie van het Young Maritime Lawyers Association Seminar van start. Het Young Maritime Lawyers Association Seminar is een jaarlijkse bijeenkomst voor de jonge leden van de Nederlandse Vereniging van Vervoerrecht en haar zusterverenigingen uit België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De locatie van het seminar wisselt elk jaar tussen Rotterdam. Parijs, Hamburg, Londen en Antwerpen. De deelnemers worden tijdens het seminar twee dagen lang ondergedompeld in het maritieme recht. Naast deze intellectuele uitdagingen biedt YMLA seminar de deelnemers ook de mogelijkheid om op een informele manier hun professionele netwerk verder uit te breiden.

Nadat het seminar vorig jaar in Rotterdam heeft plaatsgevonden, is Antwerpen dit jaar aan de beurt. Op 15 juni is het zover. Circa 100 deelnemers reizen af naar Antwerpen en gaan direct aan de slag met een boeiende casus over het maritieme recht. De dag sluit af met een netwerkborrel en diner. De volgende ochtend worden er lezingen gegeven over recente rechtspraak. Wendy van den Nouland, Frank Salome en Iris Regtien zullen namens Van Traa aanwezig zijn. Iris Regtien is ook van de sprekers op het seminar.

Meer informatie over het congres en het programma vind je op de site van de Belgische Vereniging voor Zeerecht – Association Belge de Droit Maritime (klik hier).

Onze specialismes

Heldere zaken

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2019 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden