Sheralyn Heideman

Advocaat

Sheralyn werkt sinds 2015 als advocaat bij Van Traa. Daarvoor heeft zij zowel de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam als de master Aansprakelijkheid & Verzekering aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. In 2021-2022 heeft Sheralyn de specialisatieopleiding Leergang Verzekeringsrecht van het Eggens Instituut gevolgd en cum laude afgerond.

Sheralyn is gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Zij adviseert onder andere verzekeraars, assurantietussenpersonen en verzekerden. Voor hen behandelt Sheralyn onder meer zaken op het gebied van kabel- en leidingschade, dekkingsgeschillen en contractuele aansprakelijkheid. Ook is zij thuis op het gebied van AVB- en landmaterieel-, evenementen- en transportverzekeringen. Over deze onderwerpen verzorgt Sheralyn geregeld presentaties.

Naast haar werkzaamheden voor Van Traa, is Sheralyn bestuurslid van de Young InSurance; een organisatie voor young professionals binnen de Nederlandse verzekeringsmarkt. Ook is zij lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP), de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR) en de Vereniging voor Verzekeringswetenschap (VvVW).

Praktijk
Verzekering & Aansprakelijkheid
Taal
Nederlands, Engels

Publicaties

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2023 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden