Sheralyn Heideman

Advocaat

Sheralyn werkt sinds 2015 als advocaat bij Van Traa. Daarvoor heeft zij zowel de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam als de master Aansprakelijkheid & Verzekering aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Tijdens haar studies heeft zij praktijkervaring opgedaan door het lopen van verschillende stages bij advocatenkantoren en een verzekeraar.

Sheralyn is gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Zij adviseert onder andere verzekeraars, assurantietussenpersonen en verzekerden. Voor hen behandelt Sheralyn onder meer zaken op het gebied van werkgeversaansprakelijkheid, dekkingsgeschillen, letselschade en contractuele aansprakelijkheid. Ook is zij thuis op het gebied van AVB- en werkmaterieelverzekeringen.

Naast haar werkzaamheden voor Van Traa, is Sheralyn bestuurslid van de Young InSurance; een organisatie voor young professionals binnen de Nederlandse verzekeringsmarkt. Ook is zij lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP), de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR) en de Vereniging voor Verzekeringswetenschap (VvVW).

Praktijk
Verzekering & Aansprakelijkheid
Taal
Nederlands, Engels

Publicaties

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2022 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden