Peter Drion

Of Counsel

In de jaren ‘70 trad Peter Drion toe tot de advocatuur, waarna hij uitgroeide tot een bekende naam in de Nederlandse verzekeringsrechtpraktijk. Sinds 2011 versterkt Peter de praktijkgroep Verzekering & Aansprakelijkheid van Van Traa. Hij heeft daar zijn praktijk op het gebied van aansprakelijkheid, verzekering en herverzekering voortgezet. Who’s Who Legal noemt Peter als leading practitioner op het gebied van Insurance & Reinsurance.

Peter wordt aanbevolen door Chambers Europe, Insurance (2019 Edition): “Peter Drion  is highly regarded for his wealth of experience in the Dutch insurance market. He has broad knowledge of liability insurance and is also well versed in reinsurance matters."
Peter was Deken van de Rotterdamse Orde van Advocaten. Hij treedt op als arbiter voor het Nederlandse Arbitrage Instituut. Daarnaast is Peter voorzitter van het Tuchtcollege van het Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE) en voorzitter van het bestuur van het DES-fonds.

Peter is lid van de Vereniging voor Verzekeringswetenschap en van het Belgisch Nederlands Verzekeringsrechtelijke Genootschap.

Praktijk
Verzekering & Aansprakelijkheid
Taal
Nederlands, Engels

Publicaties

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2022 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden