Peter Drion

Advocaat

In de jaren ‘70 trad Peter Drion toe tot de advocatuur, waarna hij uitgroeide tot een bekende naam in de Nederlandse verzekeringsrechtpraktijk. Sinds 2011 versterkt Peter de praktijkgroep Verzekering & Aansprakelijkheid van Van Traa. Hij heeft daar zijn praktijk op het gebied van aansprakelijkheid, verzekering en herverzekering voortgezet. Who’s Who Legal noemt Peter als leading practitioner op het gebied van Insurance & Reinsurance.

Peter wordt aanbevolen door Chambers Europe, Insurance (2018 Edition): “Senior statesman Peter Drion has extensive knowledge of insurance law matters, with strong expertise in professional and business liability. Clients admire that "he brings a lot of experience" to a case.”
Peter was Deken van de Rotterdamse Orde van Advocaten. Hij treedt op als arbiter voor het Nederlandse Arbitrage Instituut.

Daarnaast is Peter lid van de Raad van Toezicht van de Kunsthal en voorzitter van de Vriendenvereniging Rotterdams Philharmonisch Orkest (RPhO) en het Tuchtcollege van het Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE). Daarnaast is Peter voorzitter van het DES-fonds.

Peter is lid van de Vereniging voor Verzekeringswetenschap en van het Belgisch Nederlands Verzekeringsrechtelijke Genootschap.

Praktijk
Verzekering & Aansprakelijkheid
Taal
Nederlands, Engels

Heldere zaken

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2018 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden