Gerbrich Oreel

Advocaat

Gerbrich is vanaf het begin van haar carrière in 2004 werkzaam als advocaat bij Van Traa. Gerbrich heeft een aanzienlijke luchtvaartpraktijk opgebouwd. Zij vertegenwoordigt diverse luchtvervoerders en hun verzekeraars in aansprakelijkheidskwesties, adviseert over Europese luchtvaartrecht gerelateerde kwesties en treedt op in lading- en passagiersclaims. Gerbrich heeft ruime ervaring met luchtvaartrecht gerelateerde calamiteiten zoals vliegtuigongelukken.

Gerbrich wordt in Who's Who Legal vermeld als specialist op het gebied van Aviation Contentious en Aviation Regulatory.

Daarnaast heeft Gerbrich een brede advies- en procespraktijk op het gebied van nationaal en internationaal transportrecht, handelsgeschillen en aansprakelijkheidsrecht. Zo adviseert zij ondernemingen onder meer over het opstellen, beëindigen en interpreteren van algemene voorwaarden en overeenkomsten, waaronder vervoer-, distributie- en koopovereenkomsten, en over mogelijkheden voor schade- en goodwillvergoedingen.

In 2010 rondde Gerbrich bovendien de Grotius specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren met goed gevolg af. Gerbrich is lid van de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht (NVV), Vereniging Distributie-, Franchise- en Agentuurrecht (DFA), Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP) en de European Aviation Club.

Praktijk
Internationale Handel, Transport & Logistiek, Verzekering & Aansprakelijkheid
Taal
Nederlands, Engels, Fries

Publicaties

Heldere zaken

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en updates, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

©2019 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden