over van traa

SlideShow VanTraa Logo
 
HOME
> Over Van Traa

Van Traa is een bijzonder advocatenkantoor.

Opgericht in 1898, is het door de jaren heen uitgegroeid tot een internationaal gericht kantoor. Van Traa is daarnaast een kantoor gebleven dat met beide benen op de grond staat, en waar gestreefd wordt naar een goed persoonlijk contact met de cliënt. Er wordt veel waarde gehecht aan een plezierige werksfeer. Bij Van Traa wordt dan ook - naast alle drukte en toewijding die het werk vereist - veel gelachen.

Van Traa is gespecialiseerd in internationaal handelsrecht, transportrecht en verzekeringsrecht. Al deze werkterreinen worden gekenmerkt door vaak juridisch gecompliceerde zaken. Bij Van Traa proberen we snel tot de kern van het probleem door te dringen, en helderheid te scheppen. Zaken helder maken, dat is wat we bij Van Traa doen.

Ons kantoor telt ruim 30 advocaten. Enerzijds een omvang die ons in staat stelt om een grote zaak aan te pakken met een gespecialiseerd team. Anderzijds ook een omvang die het mogelijk maakt dat iedereen elkaar goed kent en opgedane ervaring en specialistische (branche)kennis met elkaar worden gedeeld en door de ouderen aan de jongeren worden overdragen.

Ook dit jaar wordt Van Traa weer genoemd door Legal500 en Chambers als gespecialiseerd kantoor op het gebied van Transportrecht en Verzekerings- en Aansprakelijkheidsrecht. Voor meer informatie zie onze Actueel-pagina